Welkom op de website van discobar Starlines.

Wie is Starlines?

Is de 2de generatie DJ's in de familie en onze roots liggen bij Radio Demerdal en Radio Flash (later radio Ritmo).

Nu verzorgen we allerhande feestjes, fuiven en evenementen zoals personeelsfeesten, verjaardagen, jubileums, BBQ, enz. We zijn thuis in bijna elle muziekgenres met voorkeur voor de meest dansbare. Graag profileren we ons als traditionele en trendy discobar. We verhuren discobar als een pakket. Huur materiaal (volledige discobar), verplaatsing, prestaties en btw zit in 1 prijs inbegrepen. Indien er speciale wensen zijn, gaan we hier graag op in zoals thema-avonden of feesten voor een groter publiek.

U bent bij ons altijd welkom voor een afspraak en engageren ons om uw wensen zo goed mogelijk in te vullen. Hoe gekker, hoe liever. We doen niets liever dan de dansvloer zo vol mogelijk te krijgen en zo lang mogelijk te draaien. Zolang de sfeer erin zit is er geen rede om te stoppen. Welke muziek er gespeeld wordt, hangt van de wensen en het publiek. Dit kan sterk veriŽren van feest tot feest.

Muziek.

Starlines is thuis in elk muziekgenre. We zorgen steeds voor frisse muziek waarbij we zoveel mogelijk gasten willen aanspreken.  Dit doen we door een vlotte afwisseling tussen de beste en dansbaarste muziek van de jaren 60,70, 80, 90, 00, 10, RnB, disco, top 40, ambiance en af en toe een fout nummer. Naargelang het publiek worden er dan accenten gelegd en uitgeweken naar oudere muziek, vlaamse muziek, alternatieve muziek, stevige rock, dance & retro. Er wordt steeds life gedraaid en zoveel mogelijk naadloos gemixed voor non stop sessies. Geen bla bla wel muziek.

Er wordt ons wel eens een lijst 'gewenste nummers' doorgegeven; dit kunnen we natuurlijk alleen maar toe juichen en wordt door de avond als rode draad gebruikt. Daarnaast krijgen we ook wel eens lijst met 'haat platen'. Meestal zijn dit grijs gedraaide of echt idiote nummerkes.

U vraagt, wij draaien!

Hier helpen we je graag met de keuze van je OPENINGSDANS

Installatie.

Muziekversterking; We beschikken over profesioneel materiaal en is modulair inzetbaar. Bestaande uit een actieve klakset 2x top + 2xbas. Aangestuurd via een equaliser en controller aangesloten op een cabtop met Tacktor PROII als interfaceprogramma.

Een goeie klank is zeer belangrijk en een uitnodiging om te dansen. Een  goed afgestelde installatie zorgt voor voldoende decibels op de dansvloer en klinkt niet te hard voor de mensen aan de tafels. Geen rommelige bassen of schelle hoge tonen; goeie muziek moet met versterking nog steeds goed klinken.

Verlichting;

Standaard brengen we een allu truss stelling met 8 LED-bars, 4 LED-scanners en 2 LED lunars mee. Dit is ruim voldoende om de gemiddelde dansvloer te verlichten. Dit kan uitgebeid worden met rookmachine en sfeerverlichting.... 

 We passen onze confuguratie aan naar gelang de zaal en aard van het feest of uw wensen.

 Redundantie.

We kiezen voor betrouwbaar materiaal, maar volgens 'Murphy' kan het altijd mis gaan. Daar mag uw feest natuurlijk niet onder lijden. Daarom hebben we volgende back-up voorzien:

Elk van de 4 Luidsprekers heeft zijn eigen ingebouwe versterker. Bij het uitvallen van 1, kunnen we de andere bijregelen en verder met de rest.

De lichtinstallaties bestaat uit 2 systemen die indien nodig afzonderlijk kunnen werken. Bij uitval van 1 van de toestellen, blijven de andere gewoon doorwerken.

Mocht er technisch toch iets mis zijn, wat we niet onmiddellijk terplaatse kunnen herstellen of opvangen, dan hebben we alle randapparatuur in reserve, CD spelers, mengpaneel, controller lichtbesturing,.... U kan op uw 2 oren slapen en op 2 voeten dansen. Als  we komen, dan komen we en muziek & verlichting zal er zijn!

Een feest organiseren? Hoe doe ik dat?

Klik hier voor een feesthandleiding